A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dm288/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

DM Obezbedjenje
banner DM obezbedjenje

FTO

 

 

 

Kada spomenemo termin F.T.O. Većina građana pomisli na radnike raznih službi obezbeđenja u crnim majicama sa natpisom SECURITY i sa jakom fizičkom konstitucijom, kako narodski kažu:
“masa bez mozga”.
Takva definicija u našem slučaju nije tačna, naša agencija se prevashodno zasniva na tehničkom elementu obezbeđenja, upotrebom najsavremenijih elektronskih sklopova za obezbeđenje objekata u sprezi sa najnovijim kompjuterskim tehnologijama a zatim na dobro organizovanim i konstantnim fizičkim prisustvom i delovanjem na terenu.

 

DM Obezbeđenje pruža svojim korisnicima kompletnu uslugu FTO obezbeđenja i na način kako se to radi u svetu, što uključuje sledeće servise:

 

Praćenje rada alarmnih sistema (monitoring) 24h

Izveštavanje korisnika o radu sistema putem telefonskih poziva, GSM SMS (automatizovanih poruka, periodičnih štampanih izveštaja, e-mail poruka, . . .)

Preventivni periodični obilasci objekata

Hitni obilasci objekata u slučaju alarma

Tehničke intervencije u slučaju problema sa opremom

 

 

22.09.2013.

Dovoljan je samo jedan "Like" i najnovije informacije možete pratiti putem naše Facebook stranice https://www.facebook.com/dm.obezbedjenje

18.09.2013.

 

Instalirali smo novi monitoring centar u opštini Kladovo (istočna Srbija). Za sve informacije kontakt telefon 019/80-30-30!

 

Design by Scala Team logo