A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dm288/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

DM Obezbedjenje
banner DM obezbedjenje

Monitoring centar

 

 

 

MONITORING CENTAR 

predstavlja poseban komandno-komunikacioni centar. Primarna namena monitoring centra je prijem informacije prosleđene od strane komunikatora protivprovalnog alaramog sistema koji se nalazi u objektu korisnika usluga, nakon čega rukovodilac smene putem softvera, video verifikacije alarmnog stanja i interne veze određuje potrebne reakcije na nastalu situaciju, kao što su fizička intervencija, tehnička intervencija, informisanje lica, itd... Kombinovanjem PIMA monitoring stanica Sentinel i PIMA NetSoft dobijate jako pouzdanu četvorostruku komunikaciju između korisničkog alarmnog sistema i monitoring centra, i to putem Interneta, GSM, PSTN i Radija. Specijalni računarski i softverski sistem posebne namene prima informacije monitoring stanica, analizira, prikazuje, tako da se na osnovu istih preduzimaju određeni postupci, zavisno od konkretne situacije.

 

Prijem informacija radio vezom ostvaruje se na dva načina: slanjem direktno prijemnoj stanici našeg monitoring centra za korisnike iz bližeg okruženja, ili putem postavljenog repetitorskog radio sistema za korisnike koji se nalaze na većim udaljenostima od monitoring centra.

 

Repetitorski radio sistem čine Motorola radio uređaji sa odgovarajućim antenskim sistemom i dodatnim sigurnosnim elementima. Ovaj sistem je u stanju da pokriva veliku teritoriju, tako da su usluge instalacije protivprovalnih sistema zaštite sa radio dojavom dostupne velikom broju potencijalnih korisnika van bliže okoline sedišta preduzeća.

22.09.2013.

Dovoljan je samo jedan "Like" i najnovije informacije možete pratiti putem naše Facebook stranice https://www.facebook.com/dm.obezbedjenje

18.09.2013.

 

Instalirali smo novi monitoring centar u opštini Kladovo (istočna Srbija). Za sve informacije kontakt telefon 019/80-30-30!

 

Design by Scala Team logo