A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dm288/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

DM Obezbedjenje
banner DM obezbedjenje

Monitoring Centar u Petrovcu na Mlavi

 

 

 OPERATIVNI MONITORING CENTAR LOCIRAN U PETROVCU NA MLAVI

predstavlja jezgro DM OBEZBEĐENJA, poseban komandno-komunikacioni centar koji je u funkciji još od 1998. godine. Primarna namena ovog monitoring centra je prijem informacije od komunikatora alarmnih kontrolnih panela naših korisnika, nakon čega rukovodilac smene putem softvera, video verifikacije alarmnog stanja i interne veze određuje potrebne reakcije na nastalu situaciju kao što su fizička intervencija, tehnička intervencija, informisanje lica, itd...Opremljen je trenutno najmodernijim monitoring stanicama, uključujući PIMA Sentinel Ulimited i PIMA NetSoft, što ga čini jedinstvenim jer pruža četvorostruki vid komunikacije između korisničkog alarmnog sistema i našeg monitoring centra, i to putem Interneta, GSM, PSTN i Radija.

 

 

Specijalni računarski i softverski sistem posebne namene prima informacije monitoring stanica, analizira, prikazuje, tako da se na osnovu istih preduzimaju određeni postupci, zavisno od konkretne situacije.

 

Prijem informacija radio vezom ostvaruje se na dva načina: slanjem direktno prijemnoj stanici našeg monitoring centra za korisnike iz bližeg okruženja, ili putem postavljenog repetitorskog radio sistema za korisnike koji se nalaze na većim udaljenostima od monitoring centra.

 

Repetitorski radio sistem čine Motorola radio uređaji sa odgovarajućim antenskim sistemom i dodatnim sigurnosnim elementima. Ovaj sistem pokriva veliku teritoriju, tako da su naše usluge instalacije protivprovalnih i protivpožarnih sistema zaštite sa radio dojavom dostupne velikom broju potencijalnih korisnika van bliže okoline sedišta koje je locirano u Petrovcu na Mlavi.

 

Alarmni sistemi koje ugrađujemo imaju mogućnost dojave informacije o alarmu i na privatne brojeve telefona (direktno vlasniku objekta ili drugom odgovornom licu) snimljenom glasovnom porukom ili tonskim signalom. Pošto se za ovu vrstu usluge koriste isključivo telefonske veze, kvalitet i pouzdanost zavise od raspoloživosti, opterećenja i dostupnosti telefonskih linija Telekoma.

 

U trenutku prijema informacije o povredi unutrašnjosti objekta, specijalizovana interventna služba DM OBEZBEĐENJA koja je u stalnoj pripravnosti, kreće na lice mesta sa ciljem utvrđivanja razloga aktiviranja alarma. U zavisnosti od vrste primljene informacije, vrste objekta, njegovog položaja i drugih bezbednosnih parametara, ostvaruje se koordinacija sa dežurnom službom policije i njenim patrolama koje su na terenu

 

22.09.2013.

Dovoljan je samo jedan "Like" i najnovije informacije možete pratiti putem naše Facebook stranice https://www.facebook.com/dm.obezbedjenje

18.09.2013.

 

Instalirali smo novi monitoring centar u opštini Kladovo (istočna Srbija). Za sve informacije kontakt telefon 019/80-30-30!

 

Design by Scala Team logo