A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dm288/public_html/system/core/Exceptions.php:170)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

DM Obezbedjenje

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: views/sadrzaj_view.php

Line Number: 119

Kontrola pristupa

 

 

Sistemi digitalne kontrole pristupa predstavljaju nužnu potrebu dodatnog obezbeđivanja poslovnih objekata većeg značaja ili veće vrednosti. Sa trenutnim stepenom razvoja tehnologije i primenjenih tehničkih rešenja, u mogućnosti smo da ponudimo zaštitni sistem koji u potpunosti zadovoljava postavljene sigurnosne zahteve i kriterijume. Takođe pružamo i usluge nadzora, obilaska, praćenja stanja i intervencije u slučaju potrebe, koje u kombinaciji sa ugrađenim elektronskim protivprovalnim alarmnim sistemom obezbeđenja pružaju maksimalnu sigurnost.

 

Osnovne namene sistema za digitalnu kontrolu pristupa mogu se podeliti na:

kontrolnu ulogu, kroz sistem identifikacionih kartica, tako da je moguće pratiti kretanje lica,
kontrolisati radno vreme lica (dolazak-odlazak) kroz dnevne ili periodične izveštaje;

preventivnu ulogu koja ima za cilj da neovlašćena lica nemaju pristup određenim prostorijama ili kompletnim objektima;

aktivnu ulogu koja u slučaju pokušaja provale ili neovlašćenog ulaska u objekat aktivira prenos informacija alarmnom sistemu.

 

 

    Zahvaljujući velikom napretku u nekoliko različitih oblasti tehnike i tehnologije, danas smo u mogućnosti da Vam ponudimo izuzetno sofisticirane, pouzdane i potpuno automatske digitalne sisteme za kontrolu pristupa. Primenom najnovijih saznanja iz oblasti elektrotehnike, telekomunikacija, tehnologije poluprovodnika, informacionih tehnologija i drugih, ostvaren je spoj koji za rezultat ima trenutno najsavršeniji tip proizvoda iz oblasti digitalne kontrole pristupa. Važno je napomenuti mogućnost integracije sistema kontrole pristupa sa protivprovalnim alarmnim sistemom u jedinstveni elektronski sistem zaštite objekata koji pruža maksimalnu kontrolu i sigurnost.

U našem radu opredelili smo se za ugradnju opreme proizvođača CDVI, jer trenutno predstavlja vrhunac ponude u ovoj oblasti zahvaljujući implementaciji najaktuelnijih tehničkih i tehnoloških prodora. Time je obezbeđen najviši trenutno mogući nivo pouzdanosti i sigurnosti opreme jednog proizvođača koji se na tržištu može naći. 

Isto tako za brzu i laku instalaciju IP konenkcijama nudimo iGuard sisteme kontrole pristupa.

22.09.2013.

Dovoljan je samo jedan "Like" i najnovije informacije možete pratiti putem naše Facebook stranice https://www.facebook.com/dm.obezbedjenje

18.09.2013.

 

Instalirali smo novi monitoring centar u opštini Kladovo (istočna Srbija). Za sve informacije kontakt telefon 019/80-30-30!

 

Design by Scala Team logo